Quiche radicchio e speck

Quiche radicchio e speck

4.6 134 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 fette

Składniki

Pasta sfoglia veloce
  • 200 g di burro congelato, a pezzi
  • 200 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 90 g di acqua fredda
  • ½ cucchiaino di sale
Ripieno
  • 100 g Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 100 g di cipolla rossa a fette
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 150 g di speck a cubetti
  • 350 g di radicchio a pezzi
  • 3 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 3 uova
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 548.6 mg
Białko 10.6 g
Kalorie 1348.3 kJ / 322.3 kcal
Tłuszcz 25.1 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 11.9 g
Węglowodany 14.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...