
Urządzenia i Akcesoria
廣式雙腸飯
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
蒜頭20 克
-
油20 克
-
油蔥酥20 克
-
米酒½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
在來米 洗淨、瀝乾300 克
-
肝腸 切片(厚度約0.5公分)80 克
-
肝腸 切片(厚度約0.5公分)80 克
-
水 (含料理和蒸煮用水)750 克
-
新鮮香菜 少許,切碎,裝飾用
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
492 kcal /
2060 kJ
Białko
16.4 g
Tłuszcz
19.3 g
Węglowodany
62 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan