川味口水雞

川味口水雞

3.9 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 米酒
    15 克
  • ,切段(約5公分)
    15 克
  • ,略拍碎
    15 克
  • 去骨雞腿排
    400 克
  • 530 克
  • 花生醬
    2 大匙
  • 冰糖粉
    2 茶匙
  • 白醋
    1 ½ 大匙
  • 香油
    2 茶匙
  • 醬油
    2 大匙
  • 紅辣椒油
    1 茶匙
  • 花椒粉
    1 ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 白芝麻醬
    2 大匙
  • 小黃瓜 ,切絲
    50 克
  • 無鹽烤花生 ,拍碎
    30 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 886.2 kcal / 3704.4 kJ
Białko 41.7 g
Tłuszcz 64.7 g
Węglowodany 32.6 g
Błonnik 7.1 g
Tłuszcz nasycony 192.6 g
Sód 1049.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...