
Urządzenia i Akcesoria
川味口水雞
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
米酒15 克
-
蔥 ,切段(約5公分)15 克
-
薑 ,略拍碎15 克
-
去骨雞腿排400 克
-
水530 克
-
花生醬2 大匙
-
冰糖粉2 茶匙
-
白醋1 ½ 大匙
-
香油2 茶匙
-
醬油2 大匙
-
紅辣椒油1 茶匙
-
花椒粉1 ½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
白芝麻醬2 大匙
-
小黃瓜 ,切絲50 克
-
無鹽烤花生 ,拍碎30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
886.2 kcal /
3704.4 kJ
Białko
41.7 g
Tłuszcz
64.7 g
Węglowodany
32.6 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
192.6 g
Sód
1049.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

超市系列-雞肉
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan