
Urządzenia i Akcesoria
木耳炒豆包
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
紅蘿蔔 ,削皮切絲10 克
-
新鮮黑木耳 ,洗淨切絲,預先川燙20 克
-
生豆包 ,切絲1 片
-
高麗菜 ,洗淨切絲200 克
-
鹽½ 茶匙
-
新鮮香菜 ,切末,裝飾用
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
45 kcal /
189 kJ
Białko
1.91 g
Tłuszcz
3.105 g
Węglowodany
2.828 g
Błonnik
1.005 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

樂活蔬食
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan