木耳炒豆包
TM31 TM5 TM6

木耳炒豆包

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 10 克 油
  • 10 克 紅蘿蔔 ,削皮切絲
  • 20 克 新鮮黑木耳 ,洗淨切絲,預先川燙
  • 1 片 生豆包 ,切絲
  • 200 克 高麗菜 ,洗淨切絲
  • ½ 茶匙 鹽
  • 新鮮香菜 ,切末,裝飾用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
189 kJ / 45 kcal
Białko
1.91 g
Węglowodany
2.828 g
Tłuszcz
3.105 g
Błonnik
1.005 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy