木耳炒豆包

木耳炒豆包

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 紅蘿蔔 ,削皮切絲
    10 克
  • 新鮮黑木耳 ,洗淨切絲,預先川燙
    20 克
  • 生豆包 ,切絲
    1 片
  • 高麗菜 ,洗淨切絲
    200 克
  • ½ 茶匙
  • 新鮮香菜 ,切末,裝飾用

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 45 kcal / 189 kJ
Białko 1.91 g
Tłuszcz 3.105 g
Węglowodany 2.828 g
Błonnik 1.005 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...