Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 蒜頭
- 15 克 香油
- 150 克 梅花火鍋肉片, 切片(約2公分)
- 150 克 洋蔥, 切絲
- 3 大匙 醬油
- 2 大匙 糖
- 2 大匙 米酒
- 1 茶匙 鹽
- 100 克 冬粉, 沖洗至軟後,再剪成2段
- 80 克 韭菜, 切段(約4公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2736 kJ / 653 kcal
- Białko
- 15.9 g
- Węglowodany
- 72.9 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 2.9 g