
Urządzenia i Akcesoria
韭菜粉絲豬肉片
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
香油15 克
-
梅花火鍋肉片 切片(約2公分)150 克
-
洋蔥 切絲150 克
-
醬油3 大匙
-
糖2 大匙
-
米酒2 大匙
-
鹽1 茶匙
-
冬粉 沖洗至軟後,再剪成2段100 克
-
韭菜 切段(約4公分)80 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
653 kcal /
2736 kJ
Białko
15.9 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
72.9 g
Błonnik
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

快速晚餐
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan