蘑菇白酒醬

蘑菇白酒醬

3.8 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 完整食譜

Składniki

  • 乾燥牛肝菌
    12 克
  • 30 克
  • 新鮮蘑菇 ,切薄片
    100 克
  • 奶油 (冷藏),切塊
    50 克
  • 紅蔥頭 ,對切
    60 克
  • 白酒
    120 克
  • 雞高湯
    200 克
  • 鮮奶油
    125 克
  • 麵粉
    25 克
  • ¼ - ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    2 小撮

Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Kalorie 789 kcal / 3309 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 62 g
Węglowodany 27 g
Błonnik 10.3 g
Tłuszcz nasycony 49 g
Sód 1636 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...