
Urządzenia i Akcesoria
蘑菇白酒醬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 完整食譜
Składniki
-
乾燥牛肝菌12 克
-
水30 克
-
新鮮蘑菇 ,切薄片100 克
-
奶油 (冷藏),切塊50 克
-
紅蔥頭 ,對切60 克
-
白酒120 克
-
雞高湯200 克
-
鮮奶油125 克
-
麵粉25 克
-
鹽¼ - ½ 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Kalorie
789 kcal /
3309 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
62 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
10.3 g
Tłuszcz nasycony
49 g
Sód
1636 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美味醬料DIY
16 Przepisów
Tajwan
Tajwan