
Urządzenia i Akcesoria
咖哩牛肉烏龍麵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)150 克
-
油20 克
-
新鮮綜合菇類 ,去根部,剝散130 克
-
咖哩粉3 大匙
-
雞高湯400 克
-
醬油25 克
-
南瓜 ,帶皮,去籽,切塊(約3公分)120 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)100 克
-
味醂20 克
-
火鍋牛肉片150 克
-
玉米筍 ,斜切70 克
-
鹽 ,依個人口味調整¼ - ½ 茶匙
-
烏龍麵 ,剝散150 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
536.8 kcal /
2244 kJ
Białko
30.6 g
Tłuszcz
17.4 g
Węglowodany
73.4 g
Błonnik
12.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

自製加熱食物
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan