咖哩牛肉烏龍麵

咖哩牛肉烏龍麵

5.0 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 洋蔥 ,切塊(約3公分)
    150 克
  • 20 克
  • 新鮮綜合菇類 ,去根部,剝散
    130 克
  • 咖哩粉
    3 大匙
  • 雞高湯
    400 克
  • 醬油
    25 克
  • 南瓜 ,帶皮,去籽,切塊(約3公分)
    120 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
    100 克
  • 味醂
    20 克
  • 火鍋牛肉片
    150 克
  • 玉米筍 ,斜切
    70 克
  • ,依個人口味調整
    ¼ - ½ 茶匙
  • 烏龍麵 ,剝散
    150 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 536.8 kcal / 2244 kJ
Białko 30.6 g
Tłuszcz 17.4 g
Węglowodany 73.4 g
Błonnik 12.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...