Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 蒜頭
- 10 克 油
- 150 克 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
- 120 克 芋頭 去皮、切塊(約2公分)
- 2 茶匙 醬油
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 2 茶匙 冰糖粉
- 1150 克 水
- 120 克 糙米
- 50 克 芹菜 ,切段(約2公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2088 kJ / 500 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 71 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 5 g