
Urządzenia i Akcesoria
芋頭雞肉拌飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
2 人份
Składniki
-
蒜頭30 克
-
油10 克
-
去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)150 克
-
芋頭 去皮、切塊(約2公分)120 克
-
醬油2 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
冰糖粉2 茶匙
-
水1150 克
-
糙米120 克
-
芹菜 ,切段(約2公分)50 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
500 kcal /
2088 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
71 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

三高族怎麼吃
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan