Poulpe à la vanille

Poulpe à la vanille

3.5 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile
    15 g
  • de thym frais
    1 branche
  • feuille de laurier
    1
  • de poivrons coupés en dés
    100 g
  • de vin blanc
    500 g
  • de carottes coupées en rondelles
    100 g
  • de sel
    3 pincées
  • de poivre moulu
    3 pincées
  • gousse de vanille fendue dans la longueur
    1
  • de poulpe coupé en morceaux (5 cm)
    1000 g
  • de fécule de maïs
    25 g
  • riz (opcjonalnie) pour le service

Wartości odżywcze na 4 portions

Kalorie 1808.2 kcal / 7565.4 kJ
Białko 164.6 g
Tłuszcz 29.7 g
Węglowodany 140.6 g
Błonnik 32.4 g
Tłuszcz nasycony 5.7 g
Sód 2862.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...