Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g korte korrel rijst, japonica
- 2 teentjes knoflook
- 40 g lente-uien, wit en groen gedeelte, in plakjes
- 20 g olie
- 200 g gekookte ham, in stukken (2 cm)
- 150 g paksoi (± 1 stuk), in stukken (3 cm)
- 360 g water, en iets meer om de rijst te dekken
- 10 g Shaoxing rijstwijn
- 5 g rijstazijn
- 20 g lichte sojasaus
- 1 tl zout
- Wartości odżywcze
- na 3 porties
- Kalorie
- 6149.4 kJ / 1469.7 kcal
- Białko
- 54.9 g
- Węglowodany
- 215.7 g
- Tłuszcz
- 39.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.6 g
- Błonnik
- 5.4 g
- Sód
- 5453.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Griekse salade met gestoomde kip
Brak ocen
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1hod. 30min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 Min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 Min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Brak ocen
Zalm met waterkerskorst
Brak ocen
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Horror punch
20 Min
Iers sodabrood
Brak ocen
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 Min
Sojabolognese
40 Min