Pulpo de montaña

Pulpo de montaña

5.0 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 raciones

Składniki

  • 400 g de careta de cerdo precocida en trozos (oreja y morro)
  • 1600 g de agua
  • 30 g zumo de limón
  • 1 - 2 chorritos de aceite de oliva
  • 1 - 2 pellizcos de sal gorda
  • ½ cucharadita de pimentón

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 250.6 mg
Białko 22.5 g
Kalorie 993.7 kJ / 237.5 kcal
Tłuszcz 15.3 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Węglowodany 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...