Espaguetis con bechamel, pulpo y cherrys

Espaguetis con bechamel, pulpo y cherrys

4.0 6 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 50 min
4 raciones

Składniki

  • 350 g de espaguetis partidos por la mitad
  • 1500 g de agua
  • 80 g de aceite de oliva
  • 5 pellizcos de sal
  • 1 diente de ajo
  • 250 g de pulpo cocido en rodajas de 1 cm
  • 150 g de tomates cherry
  • ½ cucharadita de pimentón
  • 40 g de harina integral
  • 550 g de leche desnatada
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
  • 1 pellizco de nuez moscada molida
  • perejil fresco picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 786.2 mg
Białko 27.5 g
Kalorie 2573 kJ / 615 kcal
Tłuszcz 22.4 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 5.7 g
Węglowodany 76.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...