Fabas con setas de primavera y perdiz en cocción lenta

Fabas con setas de primavera y perdiz en cocción lenta

4.8 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 18 godz. 30 min
4 raciones

Składniki

  • 250 g de Faba de la Granja Asturiana
  • 1000 g de agua
  • 3 dientes de ajo
  • 4 - 5 ramitas perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 300 g de setas frescas de primavera (senderuelas, colmenillas, rebozuelos, etc.) en trozos
  • 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
  • 30 g de aceite de oliva
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
  • 40 g de tomate frito
  • 50 g de vino blanco
  • 1 cucharadita colmada de pimentón
  • 250 - 300 g de perdiz escabechada en conserva (deshuesada) escurrida
  • 1 pastilla de caldo de verduras desmenuzada

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 455.8 mg
Białko 6 g
Kalorie 870 kJ / 208 kcal
Tłuszcz 12.6 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 16.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...