Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5) Metric
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
soy sauce60 g
-
honey45 g
-
brown sugar15 g
-
rice vinegar30 g
-
fresh ginger, grated1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
-
70 g watersake (rice wine)70 g
-
chicken thighs, skin on, bone in (approx. 170 g ea.)4
-
water1360 g
-
lemon juice2 tsp
-
cornstarch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onions cross-sliced1 - 2
-
fresh chilli cored, cut diagonally1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1003 mg
Białko
34 g
Kalorie
2224.2 kJ /
531.6 kcal
Tłuszcz
33.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
8.9 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben) Metric
1 godz.
Classic Quiche Lorraine
2 godz. 45 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Mango pudding (Brendan Pang)
2 godz. 15 min
Browned beef cubes (medium)
15 min
Beef and beer pie
1 godz. 40 min
Smoked honey and dill salmon
1 godz. 5 min
Leek Pie
1 godz. 45 min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 godz. 5 min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 godz. 25 min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min