Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5) Metric
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
soy sauce60 g
-
honey45 g
-
brown sugar15 g
-
rice vinegar30 g
-
fresh ginger, grated1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
-
70 g watersake (rice wine)70 g
-
chicken thighs, skin on, bone in (approx. 170 g ea.)4
-
water1360 g
-
lemon juice2 tsp
-
cornstarch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onions cross-sliced1 - 2
-
fresh chilli cored, cut diagonally1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1003 mg
Białko
34 g
Kalorie
2224.2 kJ /
531.6 kcal
Tłuszcz
33.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
8.9 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24 godz. 40 min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4 godz.
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
Brak ocen
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 godz. 40 min
Seared Steak Rocket Salad
35 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Hong Kong-style roast pork belly
10 godz.
Garlic Chili Sauce
30 min
Pineapple and ginger jam
40 min
Honey Pear Vinaigrette
5 min
Meatballs in Spanish sauce
55 min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 godz.