Peking-Style Duck Pancakes
TM6 TM5

Peking-Style Duck Pancakes

4.8 (19 ocen)

Składniki

Duck

  • 60 oz water
  • 6 oz honey
  • 1 tbsp Sichuan pepper
  • 4 star anise
  • 1 cinnamon stick
  • 1 oz ginger, cut into pieces
  • 1 oz tamari sauce
  • 1 fresh mandarin orange, thin peel only, no pith
  • 1 duck, head/neck, wings and feet trimmed (approx. 4-5 lb)
  • 1 - 2 tsp Chinese five spice

Pancakes

  • 25 ½ oz water, divided
  • 9 oz all-purpose flour, plus extra to dust
  • ⅛ tsp salt
  • sesame oil, to brush
  • sweet plum sauce, to serve
  • 1 English cucumber, thinly sliced in matchsticks (2 in.)
  • 8 green onions, thinly sliced in matchsticks (2 in.)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2071 kJ / 495 kcal
Białko
43 g
Węglowodany
34 g
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
2 g
Sód
193 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy