
Urządzenia i Akcesoria
Caribbean stew and Steamed rice cups
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 9 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Caribbean stew
-
lamb shoulder meat, boneless (see variation), cut in pieces (3-4 cm),800 g
-
orange juice, freshly squeezed (1 orange)50 g
-
lemon juice, freshly squeezed (½ lemon)20 g
-
Worcestershire sauce60 g
-
garlic cloves3
-
onions cut in halves150 g
-
celery stalks cut in pieces180 g
-
fresh coriander2 - 4 sprigs
-
dried oregano2 - 3 pinches
-
fresh bay leaves2
-
ground cayenne pepper1 - 1 ½ tsp
-
oil25 g
-
raw cane sugar20 g
-
tomato purée (concentrated)50 g
-
salt1 ½ tsp
-
water450 g
Steamed rice cups
-
basmati rice160 g
-
water400 g
-
salt4 pinches
-
oil4 tsp
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
581 kcal /
2438 kJ
Białko
45 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
45 g
Błonnik
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Lebanese Lamb Puff Pastry Tart
1 godz.
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Mixed Paella (Hestan Cue™) Metric
40 min
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 godz. 5 min
Pork and Mushroom Broth
1 godz. 25 min
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
50 min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1 godz.
Fatayer with cheese and mint
1 godz. 5 min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9 godz. 15 min
Creamy mustard chicken stew
40 min