Urządzenia i Akcesoria
Caribbean stew and Steamed rice cups
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 9 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Caribbean stew
-
800 g boneless stewing lamb, cut in pieces (3-4 cm)lamb shoulder meat, boneless (see variation), cut in pieces (3-4 cm),800 g
-
orange juice, freshly squeezed (1 orange)50 g
-
freshly squeezed lemon juice (½ lemon)20 g
-
Worcestershire sauce60 g
-
garlic cloves3
-
onions cut in halves150 g
-
celery stalks cut in pieces180 g
-
fresh coriander2 - 4 sprigs
-
dried oregano2 - 3 pinches
-
1 dried bay leaffresh bay leaves2
-
ground cayenne pepper1 - 1 ½ tsp
-
oil25 g
-
20 g brown sugarraw cane sugar20 g
-
tomato purée (concentrated)50 g
-
salt1 ½ tsp
-
water450 g
Steamed rice cups
-
basmati rice160 g
-
water400 g
-
salt4 pinches
-
4 tsp butteroil4 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
45 g
Kalorie
2438 kJ /
581 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Thai noodle and seafood salad
50 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Tuna stew with potatoes
40 min
Chicken noodle soup
1 godz. 35 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Asian Chicken Noodle Soup
1 godz. 35 min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 godz. 20 min
Meatballs with tomato sauce
45 min
Smoky chicken thighs
2 godz. 10 min
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Mexican Spare Ribs
50 min