Urządzenia i Akcesoria
Kimchi risotto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces20 g
-
garlic clove1
-
leek sliced40 g
-
kimchi cut in pieces80 g
-
onion halved50 g
-
oil20 g
-
bacon cubes (opcjonalnie) (1-2 cm)75 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)160 g
-
water390 g
-
light soy sauce20 g
-
sugar1 tsp
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), (see Variation)chicken stock paste½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
butter15 g
-
spring onions sliced, for garnishing
-
sesame seeds, any colour for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
920.2 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
2178.3 kJ /
520.7 kcal
Tłuszcz
19.3 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
74.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fusion Kitchen
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Gluten free lentil wraps
3 godz. 40 min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
1 godz. 15 min
Baked Salmon with Spiralized Zucchinis
30 min
Spiralized Zucchini Tom Yum Soup Noodles
45 min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5 min
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5 godz. 15 min
Avocado Tomatillo Salsa
10 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 min
Curried kraut
Brak ocen
Pizza with red pepper sauce, spinach and eggs
1 godz. 45 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 godz.