Urządzenia i Akcesoria
Kimchi risotto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces20 g
-
garlic clove1
-
leek sliced40 g
-
kimchi cut in pieces80 g
-
onion halved50 g
-
oil20 g
-
bacon cubes (opcjonalnie) (1-2 cm)75 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)160 g
-
water390 g
-
light soy sauce20 g
-
sugar1 tsp
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), (see Variation)chicken stock paste½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
butter15 g
-
spring onions sliced, for garnishing
-
sesame seeds, any colour for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
920.2 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
2178.3 kJ /
520.7 kcal
Tłuszcz
19.3 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
74.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fusion Kitchen
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Potato and Rosemary Focaccia
Brak ocen
Spiralized tortilla
Brak ocen
Holiday Brisket
6 godz. 55 min
Steamed White Bread
2 godz.
Miso fish with green beans and chickpea puree
3 godz.
Tahini Dipping Sauce
5 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Pasta Alfredo with mushrooms
40 min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Homemade Chicken Stock Powder
1 godz. 35 min
Versatile chunky soup
50 min
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30 min