Urządzenia i Akcesoria
Salmon burgers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 pieces
Składniki
-
fresh dill stalks removed15 g
-
onions cut into halves50 g
-
frozen salmon fillet thawed and cut into pieces (3-4 cm) (see tip)250 g
-
white bread cut into pieces50 g
-
egg1
-
lemon zest, grated½ tsp
-
fine salt½ tsp
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
16 g
Kalorie
853 kJ /
204 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Burger time
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Tofu stew
30 min
Pumpkin soup
35 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Lemon Avocado Sauce
35 min
Crumbed fish nuggets
1 godz. 40 min
Vegetable-topped bread
40 min
Orange couscous with steamed salmon
35 min
Apple sauce
20 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Minestrone
45 min
White chocolate chip cookies
1 godz.