Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g fresh dill, stalks removed
- 50 g onions, cut into halves
- 250 g frozen salmon fillet, thawed and cut into pieces (3-4 cm) (see tip)
- 50 g white bread, cut into pieces
- 1 egg
- ½ tsp lemon zest, grated
- ½ tsp fine salt
- 2 pinches freshly ground black pepper
- oil for frying
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quiche Lorraine
50min
Tzatziki
20min
Ratatouille
40min
Chicken noodle soup
1h 35min
Chicken and pepper souvlaki with rice
1h 5min
Thousand island dressing
5 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 20min
Vegetable fideuá
40min
Chicken with egg and almond sauce
45 Min
Lentil curry stew with chicken
8h 35min
Stuffed vegetables
1h 20min
Steamed rice
25 Min