Urządzenia i Akcesoria
Salmon burgers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 pieces
Składniki
-
fresh dill stalks removed15 g
-
onions cut into halves50 g
-
frozen salmon fillet thawed and cut into pieces (3-4 cm) (see tip)250 g
-
white bread cut into pieces50 g
-
egg1
-
lemon zest, grated½ tsp
-
fine salt½ tsp
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
16 g
Kalorie
853 kJ /
204 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Burger time
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Sugar glaze
5 min
Quinoa Salad
35 min
Provençal alouettes
1 godz. 30 min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1 godz. 5 min
Turrón
Brak ocen
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 min
Chicken parcels with vegetable stuffing and potatoes
55 min
Egg white omelette
35 min
Broccoli burgers with radish salsa
1 godz.
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 min
Baked spinach and eggs
40 min