Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g fresh dill, stalks removed
- 50 g onions, cut into halves
- 250 g frozen salmon fillet, thawed and cut into pieces (3-4 cm) (see tip)
- 50 g white bread, cut into pieces
- 1 egg
- ½ tsp lemon zest, grated
- ½ tsp fine salt
- 2 pinches freshly ground black pepper
- oil for frying
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmon Burger
2 godz. 20 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Spelt and chicken salad
1h 15min
Orange curry dressing
10min
Béchamel sauce
15 Min
Yoghurt and cucumber salad
5min
Baked spinach and eggs
35 min
Turkey rolls with gorgonzola
1h
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Beef burgers with cheese filling
40 min
Salmon tartare
10min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min