Salmon burgers

Salmon burgers

4.3 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 pieces

Składniki

  • fresh dill stalks removed
    15 g
  • onions cut into halves
    50 g
  • frozen salmon fillet thawed and cut into pieces (3-4 cm) (see tip)
    250 g
  • white bread cut into pieces
    50 g
  • egg
    1
  • lemon zest, grated
    ½ tsp
  • fine salt
    ½ tsp
  • freshly ground black pepper
    2 pinches
  • oil for frying

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piece

Białko 16 g
Kalorie 853 kJ / 204 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...