Urządzenia i Akcesoria
Salmon burgers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 pieces
Składniki
-
fresh dill stalks removed15 g
-
onions cut into halves50 g
-
frozen salmon fillet thawed and cut into pieces (3-4 cm) (see tip)250 g
-
white bread cut into pieces50 g
-
egg1
-
lemon zest, grated½ tsp
-
fine salt½ tsp
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
16 g
Kalorie
853 kJ /
204 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Burger time
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 godz. 25 min
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Tomato rice
30 min
Chopped vegetable salad
10 min
Frozen fruit sorbet
5 min
Tex-mex burger
4 godz. 25 min
Easy apple pie
45 min
Chocolate cake
45 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Apple cake
1 godz.