Urządzenia i Akcesoria
Salmon burgers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 pieces
Składniki
-
fresh dill stalks removed15 g
-
onions cut into halves50 g
-
frozen salmon fillet thawed and cut into pieces (3-4 cm) (see tip)250 g
-
white bread cut into pieces50 g
-
egg1
-
lemon zest, grated½ tsp
-
fine salt½ tsp
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
16 g
Kalorie
853 kJ /
204 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Burger time
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Béchamel sauce
15 min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 godz. 20 min
Leek quiche
1 godz. 45 min
Polenta, mandarin and almond cake
2 godz. 35 min
Fish fingers with tomato sauce
50 min
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35 min
Mini Pizzas
1 godz. 30 min
Tomato rice
30 min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Turkey burgers
1 godz. 25 min
Salmon Dill Muffins
45 min
Peri peri sweet potato fries with coriander yoghurt sauce
50 min