Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
TM5 TM6

Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce

4.7 (3 oceny)

Składniki

Millet-stuffed cabbage rolls

  • 250 g millet grains
    lub 250 g bulgur
  • 1200 g water
  • 6 - 12 savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)
  • 180 g onions, cut in halves
  • 2 garlic cloves
  • 200 g mixed fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)
  • 20 g butter
  • 1 - 1 ½ tsp salt
  • ½ - ¾ tsp ground black pepper

Sauce

  • 30 g butter
  • 80 g cream, min. 30% fat
  • ½ - ¾ tsp salt
  • ¼ - ½ tsp ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1185 kJ / 283 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
34 g
Tłuszcz
12 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy