Urządzenia i Akcesoria
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Millet-stuffed cabbage rolls
-
250 g bulgurmillet grains250 g
-
water1200 g
-
savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)6 - 12
-
onions cut in halves180 g
-
garlic cloves2
-
mixed fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)200 g
-
butter20 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper½ - ¾ tsp
Sauce
-
butter30 g
-
cream, min. 30% fat80 g
-
salt½ - ¾ tsp
-
ground black pepper¼ - ½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1185 kJ /
283 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kale Meat(less) Balls
30 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
Sesame salmon and pea soup
1 godz.
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
White Bean and Pumpkin Soup
35 min
Green Tea Pudding
2 godz. 20 min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 godz. 10 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Caponata
50 min
Spinach and feta galette
1 godz. 50 min