Urządzenia i Akcesoria
Tuna stew with potatoes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
500 g tuna belly, cut in chunksalbacore belly (skin and bones removed), cut in chunks500 g
-
garlic cloves3
-
cumin seeds1 tsp
-
salt1 tsp
-
liquid fish stock300 g
-
olive oil50 g
-
green peppers cut in pieces180 g
-
onions cut in quarters180 g
-
canned chopped tomatoes200 g
-
potatoes cut in pieces500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
2051 kJ /
490 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flavours of Spain
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Cod with Citrus Butter; Warm Chocolate Chip Muffins
45 min
Green beans with tomato and parsley
55 min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 godz. 45 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Fish soup
40 min
Seafood rice
1 godz. 15 min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45 min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Smoky Black Bean Soup
35 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.