Urządzenia i Akcesoria
Tuna stew with potatoes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
500 g tuna belly, cut in chunksalbacore belly (skin and bones removed), cut in chunks500 g
-
garlic cloves3
-
cumin seeds1 tsp
-
salt1 tsp
-
liquid fish stock300 g
-
olive oil50 g
-
green peppers cut in pieces180 g
-
onions cut in quarters180 g
-
canned chopped tomatoes200 g
-
potatoes cut in pieces500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37 g
Kalorie
2051 kJ /
490 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flavours of Spain
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Lemon grass beef salad
30 min
Miso fish with green beans and chickpea puree
3 godz.
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Sardine and Pea Pilaf
40 min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Monkfish tagine with preserved lemon
1 godz. 35 min
Bean stew with meatballs
45 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Seafood Salad with Pearl Barley
1 godz. 35 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min