Urządzenia i Akcesoria
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water1550 g
-
carrots unpeeled, cut in pieces (4 cm)400 g
-
white jasmine rice250 g
-
fresh mushrooms cut in halves200 g
-
broccoli florets cut in pieces (3 cm)150 g
-
garlic clove1
-
vegetable oil20 g
-
peanut butter100 g
-
sugar10 g
-
soy sauce30 g
-
ground black pepper½ tsp
-
sesame oil10 g
-
red peppers thinly sliced (approx. 0.5 cm)150 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
roasted cashew nuts, salted150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
762.5 mg
Białko
20.5 g
Kalorie
3159.9 kJ /
755.2 kcal
Tłuszcz
38.9 g
Błonnik
8.8 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
88.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Immune Booster
10 min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 godz.
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 min
Healthy Gut Zinger (Metric)
10 min
Eggs in Falafel coating with yoghurt sauce
Brak ocen
French Fries (Paul) Metric
1 godz. 15 min
Penne pasta with tuna
35 min
Eggplant with burghul
55 min
Fueled Up Protein Shake (Metric)
5 min
Nut bolognese
35 min
Steamed Pumpkin with Curried Lentils
1 godz. 15 min
Lentil and spinach soup
50 min