Urządzenia i Akcesoria
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water1550 g
-
carrots unpeeled, cut in pieces (4 cm)400 g
-
white jasmine rice250 g
-
fresh mushrooms cut in halves200 g
-
broccoli florets cut in pieces (3 cm)150 g
-
garlic clove1
-
vegetable oil20 g
-
peanut butter100 g
-
sugar10 g
-
soy sauce30 g
-
ground black pepper½ tsp
-
sesame oil10 g
-
red peppers thinly sliced (approx. 0.5 cm)150 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
roasted cashew nuts, salted150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
762.5 mg
Białko
20.5 g
Kalorie
3159.9 kJ /
755.2 kcal
Tłuszcz
38.9 g
Błonnik
8.8 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
88.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheese Blintz Soufflé
1 godz. 10 min
Potato fritter burgers with spinach
35 min
Sesame salmon and pea soup
1 godz.
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1 godz. 30 min
Raw Walnut Brownies
1 godz. 10 min
Hummus
5 min
Chili non Carne
1 godz.
Soy goulash with dumplings
1 godz. 25 min
Nut bolognese
35 min
Baba ghanoush
1 godz.
Spinach and tomato quiche
1 godz. 45 min
Soy bolognese
40 min