Urządzenia i Akcesoria
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water1550 g
-
carrots unpeeled, cut in pieces (4 cm)400 g
-
white jasmine rice250 g
-
fresh mushrooms cut in halves200 g
-
broccoli florets cut in pieces (3 cm)150 g
-
garlic clove1
-
vegetable oil20 g
-
peanut butter100 g
-
sugar10 g
-
soy sauce30 g
-
ground black pepper½ tsp
-
sesame oil10 g
-
red peppers thinly sliced (approx. 0.5 cm)150 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
roasted cashew nuts, salted150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
762.5 mg
Białko
20.5 g
Kalorie
3159.9 kJ /
755.2 kcal
Tłuszcz
38.9 g
Błonnik
8.8 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
88.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warming Turmeric and Ginger Drink
10 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Tahini dip (tarator)
5 min
Freekeh pilaf with broad beans
1 godz.
Pumpkin leaf stew with prawns (M'boa com xima)
55 min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Peanut Butter Cheesecake Dip
5 min
Tequila Sour
10 min
Fermented beetroot dip
25 godz.