Urządzenia i Akcesoria
Chicken and pear pie
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 portions
Składniki
Gluten free pastry
-
butter, unsalted chilled, plus extra for greasing160 g
-
rice flour140 g
-
cornstarch plus extra for dusting160 g
-
fine salt¼ tsp
-
xanthan gum (optional)2 tsp
-
egg1
-
vinegar1 tsp
-
water chilled40 g
Chicken and pear filling
-
garlic cloves2
-
leek white part only, cut into pieces1
-
butter, unsalted50 g
-
chicken meat, skinless, boneless cut into cubes (3 cm) (see tip)600 g
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
black pepper, freshly ground½ tsp
-
water50 g
-
cornstarch2 - 3 tbsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tbsp
-
white wine50 g
-
pear (approx. 1 pear), peeled, core removed and cut into cubes (2 cm)150 g
-
whipping cream50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14.5 g
Kalorie
2386 kJ /
568 kcal
Tłuszcz
39.8 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
38.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gluten-free Baking
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Béchamel sauce
15 min
Peanut Butter Cheesecake
5 godz. 40 min
Cooking Long Pasta
Brak ocen
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
25 min
Chocolate icing (ganache)
20 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Hollandaise sauce
15 min
Sugar glaze
5 min
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
2 godz.
Crema catalana
40 min
Pitta bread
2 godz.
Crab Tart
2 godz. 30 min