Urządzenia i Akcesoria
Pasta with leek and ajvar
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 portions
Składniki
-
Parmesan cheese (opcjonalnie) cut into pieces (2-3 cm)40 g
-
water600 g
-
ajvar (see tip)330 g
-
cream100 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
fine salt¼ tsp
-
short dried pasta e.g. fusilli, penne, macaroni etc.400 g
-
leek cut into rings (5 mm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2794 kJ /
668 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
12 g
Węglowodany
103 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Mango frozen yogurt
5 min
Creamy Turmeric Ginger Lemonade
5 min
Pink Breakfast Bowls with Berries
15 min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 min
Clam Boil
55 min
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45 min
Alpine macaroni with apple sauce
45 min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35 min
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Brak ocen
Balsamic salmon and courgette noodles
25 min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min