Urządzenia i Akcesoria
Pasta with leek and ajvar
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 portions
Składniki
-
Parmesan cheese (opcjonalnie) cut into pieces (2-3 cm)40 g
-
water600 g
-
ajvar (see tip)330 g
-
cream100 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
fine salt¼ tsp
-
short dried pasta e.g. fusilli, penne, macaroni etc.400 g
-
leek cut into rings (5 mm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2794 kJ /
668 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
12 g
Węglowodany
103 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Paella
1 godz.
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 godz.
Mulled white wine
15 min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Brak ocen
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13 godz.
Tuscan bean soup
30 min
Veal pizzaiola
40 min
Ratatouille
40 min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Harissa yoghurt dressing
5 min
Borscht with Polish dumplings
1 godz. 30 min
Minestrone
45 min