Urządzenia i Akcesoria
Pasta with leek and ajvar
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 portions
Składniki
-
Parmesan cheese (opcjonalnie) cut into pieces (2-3 cm)40 g
-
water600 g
-
ajvar (see tip)330 g
-
cream100 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
fine salt¼ tsp
-
short dried pasta e.g. fusilli, penne, macaroni etc.400 g
-
leek cut into rings (5 mm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2794 kJ /
668 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
12 g
Węglowodany
103 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Plum Clafoutis
1 godz. 15 min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 godz.
Skinny Strawberry Acai Lemonade
10 min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 min
Immune Boost (Metric)
5 min
Apricot yoghurt dip with curry
10 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 godz. 30 min
Cheese and tomato bread
3 godz. 5 min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min