Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm) (opcjonalnie)
- 600 g water
- 330 g ajvar (see tip)
- 100 g cream
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - ¼ tsp fine salt
- 400 g short dried pasta, e.g. fusilli, penne, macaroni etc.
- 200 g leek, cut into rings (5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2794 kJ / 668 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 103 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 Min
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1 Std.
Veggie Rolls
45 Min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Grated Cheddar Cheese
Nenhuma avaliação
Nut bolognese
35min
Mushroom quinotto
30 Min
White Pesto Pasta (Metric)
40 Min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35min
Artichokes Romana
50 Min
Chili non Carne
1 Std.
Miso Ramen
30 Min