Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g olive oil
- 1 garlic clove or 20 g brown onion
- 250 g sirloin steak or beef rump steak, cut into cubes (3 cm) and patted dry with paper towel
- 2 - 3 pinches salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 3000.6 kJ / 717.2 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 1.2 g
- Tłuszcz
- 55.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.3 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 496.7 mg
Alternatywne przepisy
Browned beef cubes (medium)
15min
Browned pork cubes
15min
Browning Beef Cubes (Well Done)
10min
Bacon with chicken strips
15min
Browned pork strips
15min
Browned eschalots (250-350 g)
25min
Browned onions (200 g)
20min
Browned Beef Cubes (Well Done)
15min
Browned beef strips
15min
Mirepoix
15min
Sautéed chicken cubes
15min
Sautéed chicken strips
15min