Spaghetti au cerveau sanglant

Spaghetti au cerveau sanglant

4.3 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
8 portions

Składniki

  • de jambon de Parme coupé en fines tranches (env. 1 mm)
    300 g
    300 g de jambon, coupé en fines tranches (env. 1 mm)
  • de parmesan coupé en morceaux
    200 g
  • de mozzarella coupée en morceaux
    200 g
  • d'oignons coupés en deux
    150 g
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de lardons (env. 5 mm)
    200 g
  • de concentré de tomate
    20 g
  • de tomates concassées en conserve
    400 g
  • d'eau
    500 g
  • de paprika
    1 c. à café
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
  • de pâtes sèches, type spaghetti
    350 g
  • œufs
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 541.2 kcal / 2264.2 kJ
Białko 31.1 g
Tłuszcz 28.6 g
Węglowodany 38.8 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 12.1 g
Sód 1644.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...