Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Les rolls
- 150 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine blanche, et un peu pour fariner
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 100 g de mozzarella à cuire
- ½ bouquet de persil frais
- 1 gousse d'ail
- 30 g de beurre
- 400 g de champignons de Paris frais, émincés
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 578.8 kJ / 138.1 kcal
- Białko
- 5.1 g
- Węglowodany
- 15.6 g
- Tłuszcz
- 5.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 404.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pide au bœuf et à la mozzarella
2 Std. 50 Min
Pita épinards et feta
2 godz. 25 min
Buns jambon-fromage, carottes râpées aux pommes
3u. 50min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15 min
Bagels pizza
2 Std. 50 Min
Œufs farcis à la berrichonne
40min
Feuilleté de poireau au camembert
55min
Arancini mozza, riz et petits pois
1h 40min
Petits chaussons à la tomate et au fromage de brebis
1h 35 min
Wrap au chèvre
1h 25min
Feuilleté comtois
1 godz. 5 min
Minigalettes aux champignons
1h 45min