Urządzenia i Akcesoria
Buckwheat, Almond and Seed Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
16 slices
Składniki
-
buckwheat grains raw100 g
-
blanched almonds120 g
-
pumpkin seeds180 g
-
sunflower seeds60 g
-
linseeds60 g
-
chia seeds30 g
-
psyllium husks30 g
-
fresh thyme leaves1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
water300 g
-
olive oil for greasing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
7.6 g
Kalorie
814 kJ /
195 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bread
6 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Popcorn and Buckwheat Bread
2 godz.
Vegan Butter
2 godz.
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 min
Sesame and Chia Seed Loaf
2 godz. 20 min
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1 godz. 20 min
Vegetable Oat Bake
1 godz. 15 min
Seeded Protein Crackers
30 min
Multiseed Bread
2 godz.
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 godz. 40 min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz.
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 godz.
Raw Beetroot Soup
5 min