Urządzenia i Akcesoria
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
14 slices
Składniki
-
Parmesan cheese100 g
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
200 g pumpkin flesh, peeled, cut in pieces (3 cm)butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)200 g
-
self-raising flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
pumpkin seeds40 g
-
large eggs2
-
milk20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
6.3 g
Kalorie
546 kJ /
131 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bread
7 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Seriously Seedy Crackers
30 min
Feta, Olive and Herb Muffins
50 min
Steamed Apple and Ginger Cake
1 godz. 10 min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35 min
Courgette and Dried Fruit Scones
30 min
Walnut Scones
30 min
Chorizo, Red Pepper and Paprika Scones
50 min
Blueberry and Lemon Spumble
1 godz. 35 min
Soda Bread with Feta
30 min
Cheese Scones
20 min