
Urządzenia i Akcesoria
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
14 slices
Składniki
-
Parmesan cheese100 g
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)200 g
-
self-raising flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
pumpkin seeds40 g
-
large eggs2
-
milk20 g
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
131 kcal /
546 kJ
Białko
6.3 g
Tłuszcz
4.8 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bread
7 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia