Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread

Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread

4.4 57 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
14 slices

Składniki

  • Parmesan cheese
    100 g
  • fresh rosemary leaves
    1 Tbsp
  • butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)
    200 g
    200 g pumpkin flesh, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • self-raising flour plus extra for dusting
    250 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • pumpkin seeds
    40 g
  • large eggs
    2
  • milk
    20 g

Wartości odżywcze na 1 slice

Kalorie 131 kcal / 546 kJ
Białko 6.3 g
Tłuszcz 4.8 g
Węglowodany 15.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...