Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
TM6 TM5 TM31

Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread

4.5 (49 ocen)

Składniki

  • 100 g Parmesan cheese
  • 1 Tbsp fresh rosemary leaves
  • 200 g butternut squash, peeled, cut in pieces (3 cm)
    lub 200 g pumpkin flesh, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 250 g self-raising flour, plus extra for dusting
  • ½ tsp fine sea salt
  • 40 g pumpkin seeds
  • 2 large eggs
  • 20 g milk

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
546 kJ / 131 kcal
Białko
6.3 g
Węglowodany
15.7 g
Tłuszcz
4.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy