Urządzenia i Akcesoria
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
14 slices
Składniki
-
Parmesan cheese100 g
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
200 g pumpkin flesh, peeled, cut in pieces (3 cm)butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)200 g
-
self-raising flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
pumpkin seeds40 g
-
large eggs2
-
milk20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
6.3 g
Kalorie
546 kJ /
131 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bread
7 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Cranberry Chutney
25 min
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Cheddar Soda Bread Rolls
50 min
Vegetable Stock Paste
50 min
Minestrone
45 min
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
4 godz. 20 min
Courgette and Dried Fruit Scones
30 min
Spiced Nuts with Cranberries
30 min
Seed and Nut Bread
1 godz. 30 min
Steamed Apple and Ginger Cake
1 godz. 10 min
Beetroot Houmous
15 min
Cauliflower Cheese Soup
30 min