Urządzenia i Akcesoria
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions
Składniki
Gnocchi
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
sweet potatoes peeled, sliced (3 cm)450 g
-
water plus extra for cooking gnocchi1000 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
garlic powder½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Gorgonzola Sauce
-
plain flour20 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
unsalted butter20 g
-
milk300 g
-
Gorgonzola piccante, cut in pieces100 g
-
fresh chives finely chopped2 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16.2 g
Kalorie
1808 kJ /
430 kcal
Tłuszcz
13.8 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and Broccoli Terrine
4 godz. 40 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Aubergine Bhurta
30 min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1 godz. 40 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Carrot and Peanut Bake
55 min
Pumpkin Risotto with Bacon
50 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Potato and Vegetable Purée
40 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min