Urządzenia i Akcesoria
Tahini and Beetroot Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
water750 g
-
raw beetroots peeled, quartered450 g
-
tahini225 g
-
lemon juice45 g
-
garlic cloves2
-
ice cubes3
-
fine sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil for dizzling
-
toasted pine nuts for garnishing1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
910 kJ /
220 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 min
Seriously Seedy Crackers
30 min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Pesto with Rocket and Chilli
10 min
Beetroot Houmous
15 min
Artichoke & Butter Bean Dip
10 min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 godz.
White Bean and Feta Dip
5 min
Aubergine and Almond Dip
20 min
Best Basic Houmous
5 min