Urządzenia i Akcesoria
Tahini and Beetroot Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
water750 g
-
raw beetroots peeled, quartered450 g
-
tahini225 g
-
lemon juice45 g
-
garlic cloves2
-
ice cubes3
-
fine sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil for dizzling
-
toasted pine nuts for garnishing1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
910 kJ /
220 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Houmous
13h 30min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Fennel Apple Salad
20min
Artichoke And Tofu Dip
5min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Beetroot Houmous
15min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min