Urządzenia i Akcesoria
Tahini and Beetroot Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
water750 g
-
raw beetroots peeled, quartered450 g
-
tahini225 g
-
lemon juice45 g
-
garlic cloves2
-
ice cubes3
-
fine sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil for dizzling
-
toasted pine nuts for garnishing1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
910 kJ /
220 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1 godz. 50 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Beetroot Houmous
15 min
Aubergine and Almond Dip
20 min
Red Pepper and Apple Dip
35 min
Buckwheat Crispbread
1 godz. 30 min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Detoxifying Thai Soup
25 min
Pesto with Rocket and Chilli
10 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Seeded Protein Crackers
30 min