Urządzenia i Akcesoria
Tahini and Beetroot Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
water750 g
-
raw beetroots peeled, quartered450 g
-
tahini225 g
-
lemon juice45 g
-
garlic cloves2
-
ice cubes3
-
fine sea salt¼ tsp
-
extra virgin olive oil for dizzling
-
toasted pine nuts for garnishing1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
910 kJ /
220 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Easy and Quick Vegetable Pickles
Pas d’évaluation
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25min
Houmous
13h 30min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Butterbean Mash with Paprika
20min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40min
Beetroot Houmous
15min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35min
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Sumac and Tahini Houmous
10min