Urządzenia i Akcesoria
Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
10 slices
Składniki
-
water120 g
-
chia seeds3 Tbsp
-
blanched almonds400 g
-
rapeseed oil plus extra for greasing80 g
-
maple syrup120 g
-
lemons finely grated zest and juice (approx. 85 g)1 ½
-
poppy seeds2 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
gluten-free baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
dried cranberries100 g
-
vegan vanilla frosting1 batch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
9.7 g
Kalorie
2705 kJ /
647 kcal
Tłuszcz
34.9 g
Węglowodany
73.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Coconut Cake
50 min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 godz.
Spinach and Carrot Muffins
1 godz.
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 min
Minestrone
45 min
Pumpkin, Carrot and Herb Bread
1 godz. 30 min
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1 godz. 45 min
Lupini Cheese
2 godz. 45 min
Vegan Vanilla Frosting
5 min
Lemon, Almond and Olive Oil Cake
5 godz.
Hearty Soya Bean Soup
50 min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1 godz.