Stir-fried vegetables

Stir-fried vegetables

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 portions

Składniki

  • garlic cloves
    5 g
  • extra virgin olive oil
    10 g
  • pak choi or other green vegetables, cut in strips (see tip)
    150 g
  • salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 pinch

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 159.8 mg
Białko 1.3 g
Kalorie 242.1 kJ / 57.9 kcal
Tłuszcz 5.1 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...