Urządzenia i Akcesoria
Cordyceps Flower Chicken Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
kampung chicken preferably drumsticks, with skin and bone600 g
-
salt1 tsp
-
water1500 g
-
cordyceps flowers10 g
-
dried Chinese yam30 g
-
wolfberries (goji)40 g
-
dried scallops soaked to soften6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
700 mg
Białko
26 g
Kalorie
996 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Sesame Crème
10 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25 godz. 10 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min