Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g kampung chicken, preferably drumsticks, with skin and bone
- 1 tsp salt
- 1500 g water
- 10 g cordyceps flowers
- 30 g dried Chinese yam
- 40 g wolfberries (goji)
- 6 dried scallops, soaked to soften
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 996 kJ / 238 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 700 mg
Alternatywne przepisy
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Yam Rice
45min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5 min
Olive Vegetable Rice
1 godz. 5 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Drunken Herbal Prawns
4 godz. 55 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Sesame Crème
10min