Urządzenia i Akcesoria
Stir-fried Clams
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
fresh red chilli cut in long pieces1
-
garlic cloves10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
sesame oil10 g
-
soy paste (see tip)1 Tbsp
-
rice wine2 tsp
-
black vinegar (see tip)1 tsp
-
sugar½ tsp
-
spring onion cut in long pieces (3 cm)10 g
-
water30 g
-
fresh clams scrubbed and de-bearded400 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing (see tip)10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
898 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir Fried Whole Fish
20 Min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Fried Beehoon
20 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Sambal Petai Prawns
20 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Curry chicken
1 Std.