Urządzenia i Akcesoria
Stir-fried Clams
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
fresh red chilli cut in long pieces1
-
garlic cloves10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
sesame oil10 g
-
soy paste (see tip)1 Tbsp
-
rice wine2 tsp
-
black vinegar (see tip)1 tsp
-
sugar½ tsp
-
spring onion cut in long pieces (3 cm)10 g
-
water30 g
-
fresh clams scrubbed and de-bearded400 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing (see tip)10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
898 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir Fried Whole Fish
20 min
Sambal Belacan
10 min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 godz. 15 min