Quenelles de chou-fleur, sauce au kiwi

Quenelles de chou-fleur, sauce au kiwi

3.7 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

La sauce au kiwi
  • 150 g de kiwis coupés en morceaux
  • 8 feuilles de basilic frais
  • 1 pincée de sel
  • 1 blanc d'œuf
Les quenelles de chou-fleur
  • 500 g d'eau
  • 500 g de chou-fleur en bouquets
  • 50 g de parmesan coupé en morceaux (2-3 cm)
  • 1 gousse d'ail
  • 3 brins de persil frais, équeutés
  • 50 g de chapelure
  • 1 œuf
  • ½ c. à café de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 2 - 3 c. à soupe d'huile de tournesol

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 0.5 mg
Białko 11 g
Kalorie 1038 kJ / 248 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...