Cabillaud au soja et au gingembre

Cabillaud au soja et au gingembre

4.1 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 2 gousses d'ail
  • 25 g gingembres frais coupé en tranches (2 mm)
  • 30 g d'huile de sésame
  • 25 g de miel
  • 60 g de sauce de soja légère
  • 1200 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • 200 g de riz long (temps de cuisson 18 minutes)
  • 250 g de fenouil coupé en morceaux
  • 4 filets de cabillaud (125 g chacun env.)
  • 80 g de poireau coupé en rondelles
  • 80 g de carotte coupée en bâtonnets
  • 1 citron vert coupé en tranches
  • persil frais pour la garniture

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1312.3 mg
Białko 47.6 g
Kalorie 2166.5 kJ / 517.8 kcal
Tłuszcz 9.8 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 58.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...