Cabillaud au soja et au gingembre

Cabillaud au soja et au gingembre

3.8 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • gousses d'ail
    2
  • de gingembre frais coupé en tranches (2 mm)
    25 g
  • d'huile de sésame
    30 g
  • de miel
    25 g
  • de sauce de soja légère
    60 g
  • d'eau
    1200 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de riz long (temps de cuisson 18 minutes)
    200 g
  • de fenouil coupé en morceaux
    250 g
  • filets de cabillaud (125 g chacun env.)
    4
  • de poireau coupé en rondelles
    80 g
  • de carotte coupée en bâtonnets
    80 g
  • citron vert coupé en tranches
    1
  • persil frais pour la garniture

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 517.8 kcal / 2166.5 kJ
Białko 47.6 g
Tłuszcz 9.8 g
Węglowodany 58.7 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 1312.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...