Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g d'huile végétale
lub 20 g d'huile d'olive - 200 - 250 g d'aubergine, coupée en rondelles (2 cm), puis en morceaux (3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 200 g
- Kalorie
- 943 kJ / 225 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 8 mg
Alternatywne przepisy
Rissoler 200 g de courgettes
20 min
Faire sauter 200 g de carottes en bâtonnets
15min
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Rissoler 400 g d'aubergines
35 Min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Faire sauter 200 g de poivrons
20 min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 min
Rissoler des oignons
20 min
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20 min
Faire sauter 400 g de poivrons
25 min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25 min