Urządzenia i Akcesoria
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
400 g
Składniki
-
Hähnchenfleisch ohne Haut, entbeint und sehnenfrei (von ca. 500 g Hähnchenschenkeln), in Stücken300 g
-
gemischtes Gemüse (z.B. Sellerie, Zwiebeln, Knoblauch, Porree), in Stücken200 g
-
Stängel gemischte Kräuter, frisch (z.B. Rosmarin, Thymian, Petersilie), abgezupft4
-
Salz150 g
-
100 g WasserWeißwein100 g
-
Lorbeerblatt getrocknet1
-
Gewürznelke1
-
Koriandersamen5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
15 g
Kalorie
685 kJ /
162 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Das Kochbuch
131 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Tomatensauce
40 min
Tikka-Paste
1 godz.
Gulasch
3 godz.
Asiatisches Schmorfleisch
2 godz. 30 min
Tomatenketchup
1 godz. 15 min
Hähnchen-Mais-Suppe, Brokkoli-Terrine
1 godz. 25 min
Mayonnaise
5 min
Eischnee erhitzt (Baisermischung)
10 min
Mayonnaise
5 min
Mayonnaise
5 min
Grobe Streichwurst
13 godz.
Ingwer-Knoblauch-Paste
10 min