Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de bulbo de hinojo en cuartos
- 200 g de puerro (solo la parte blanca)
- 30 g de aceite de oliva
- ¾ de cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de queso de cabra en rulo, en trozos
- 2 cucharadas de tomillo seco
- 1 huevo
- 100 g de queso ricota
- 250 g de masa de hojaldre (rectangular)
- 1 huevo batido
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1389 kJ / 332 kcal
- Białko
- 10.6 g
- Węglowodany
- 22.1 g
- Tłuszcz
- 22.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.5 g
- Błonnik
- 15.5 g
- Sód
- 511.9 mg
Alternatywne przepisy
Crema San Germán
40 min
Crema de brócoli con gorgonzola y picatostes crujientes
1 Std.
Crema de guisantes a la menta
20 Min
Menú: Crema de champiñones. Filetes de pavo con verduras y salsa cremosa de queso
1 Std.
Vichyssoise de guisantes con chispa
40 min
Coliflor Mac and Cheese
1 Std. 40 Min
Sopa cremosa de guisantes
40 min
Gratinado de patata
1h 10 min
Galette de calabacín y tomate
1j 30 mnt
Coca de sardinas
30 min
Huevos rellenos de aguacate y atún
55 min
Ensalada de pepino con eneldo y salsa de yogur
10 min