Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di nocciole
- 30 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 30 g di mirtilli rossi disidratati
- 400 g di robiola
- 100 g di salmone affumicato a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 10 g di olio extravergine di oliva
-
30
g di semi di sesamo
lub 30 g di semi di papavero
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 301 kJ / 71.9 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 0.6 g
- Tłuszcz
- 5.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 237 mg
Alternatywne przepisy
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1 godz. 30 min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1 godz. 30 min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1 godz. 30 min
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1 godz. 30 min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 dk
Bicchierini mimosa salati
2h
Datteri farciti al mascarpone con melagrana e arancia
1sa
Bignè con crema di asparagi
1 godz. 30 min
Frollini salati al rosmarino
1 godz. 30 min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 dk
Flan al salmone affumicato
45 dk