Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele

Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele

4.8 44 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 porzioni

Składniki

  • ½ limone preferibilmente biologico
  • ½ limone
  • 1 cucchiaino di senape di Digione
  • ¾ cucchiaino di sale
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 2 filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische (circa 100 g l'uno, spessore 3 cm) (vedere consigli)
  • ¼ di cucchiaino di pepe bianco macinato
  • ½ cucchiaino di aneto fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1850 g di acqua
  • 150 - 200 g di bulbo di finocchio a fette sottili
  • ½ cipolla rossa (opcjonalnie) a fette sottili
  • ½ mela, qualsiasi tipo a fette sottili

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 31.3 g
Kalorie 1803 kJ / 430 kcal
Tłuszcz 28.8 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 8.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...