Carote sottovuoto timo e feta

Carote sottovuoto timo e feta

4.1 36 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
3 porzioni

Składniki

  • 1850 g di acqua
  • 300 g di carote a bastoncino (5 cm circa, spessore 0,5 cm)
  • 10 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di timo secco
  • 1 pizzico di sale
  • 150 g di Feta (formaggio greco) a cubetti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 8.9 g
Kalorie 824 kJ / 197 kcal
Tłuszcz 13.6 g
Błonnik 3.1 g
Węglowodany 8.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...