Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1850 g di acqua
- 300 g di carote a bastoncino (5 cm circa, spessore 0,5 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di timo secco
- 1 pizzico di sale
- 150 g di Feta (formaggio greco) a cubetti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 824 kJ / 197 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 8.3 g
- Tłuszcz
- 13.6 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Asparagi sottovuoto
50min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1h 10min
Patate Sottovuoto
2 godz.
Mele sottovuoto alla cannella
1hod. 50min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 Std. 30 Min
Carote sottovuoto al miele
1hod. 20min
Contorno di zucchine sottovuoto
30min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 godz.
Pollo speziato sottovuoto
1hod. 50min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min