
Urządzenia i Akcesoria
Torta salata pere e formaggio
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 porzioni
Składniki
-
di gherigli di noci70 g
-
di formaggio, semistagionato (es. gruyère, sbrinz o caciocavallo)100 g
-
di Brie a cubetti (2 cm)100 g
-
di burro a cubetti (1 cm) + q.b.100 g
-
di latte70 g
-
di panna, qualsiasi tipo60 g
-
uova3
-
di farina200 g
-
di lievito in polvere15 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di noce moscata in polvere½ cucchiaino
-
di pere sbucciate, a dadini (1 cm)200 g
-
di Gorgonzola dolce50 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
358.8 kcal /
1501.1 kJ
Białko
11.4 g
Tłuszcz
23.9 g
Węglowodany
25.5 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
13.2 g
Sód
518.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

A casa con Bimby®
9 Przepisów
Włochy
Włochy