Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Branzino sottovuoto
- 1700 g di acqua
- 600 g di filetti di branzino (4x150 g ciascuno, spessore 2 cm)
- 4 pizzichi di sale
- 3 - 4 cucchiaini di pepe rosa in grani + q.b. per servire
- 20 g di olio extravergine di oliva
Citronette
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Białko
- 32.1 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 22.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Asparagi sottovuoto
50min
Salmone sottovuoto al mojto
3 Std.
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h