Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto

Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto

4.4 57 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
2 porzioni

Składniki

  • 1 limone
  • 1 arancia
  • 10 g di sale grosso
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 400 g di petto di tacchino (200 g l'uno)
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1400 g di acqua
  • 30 g di succo di limone

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 2095 mg
Białko 49.3 g
Kalorie 1744 kJ / 417 kcal
Tłuszcz 22.4 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 4.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...