Kouign patatez à l'andouille

Kouign patatez à l'andouille

3.9 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 parts

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • de pommes de terre détaillées en cubes
    600 g
  • de beurre mou, coupé en morceaux et un peu pour le moule
    130 g
  • de farine de sarrasin
    130 g
  • de sel
    1 pincée
  • de poivre moulu
    1 pincée
  • de noix de muscade en poudre
    2 pincées
  • d'andouille de Guémené, détaillée en cubes
    150 g
  • jaune d'œuf
    1

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 409 kcal / 1704.7 kJ
Białko 9.7 g
Tłuszcz 25.2 g
Węglowodany 34.5 g
Błonnik 263.5 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Sód 13.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...