Pane rustico svizzero

Pane rustico svizzero

4.0 3 oceny
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 28 godz.
2 pezzi

Składniki

Poolish
  • 150 g di acqua (23-25°C)
  • 1 g di lievito di birra fresco
  • 150 g di farina tipo 0 forte (almeno W 300)
Farina tostata
  • 100 g di farina tipo 0 forte (almeno W 300)
Impasto
  • 1770 g di acqua (di cui 270 g fredda)
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 50 g di farina integrale
  • 200 g farina tipo 0 forte (almeno W 300) + q.b.
  • 10 g di sale
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 30 g di succo di limone

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 28 g
Kalorie 3677 kJ / 878 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 10.4 g
Węglowodany 178 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...