Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di vino bianco secco
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1582 kJ / 378 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 47.6 g
- Tłuszcz
- 17.3 g
- Błonnik
- 2.2 g
Alternatywne przepisy
Purè di patate
45 min
Pasta al vino
5 min
Pasta frolla
1h 50min
Pasta brisèe
5 min
Treccia di pan brioche ripiena
2óra 20p
Panna cotta
6 godz. 30 min
Polpettone di carne ai funghi
1 godz. 30 min
Polpette di melanzane
45 min
Pasta brisée
10 min
Frittata solo albumi
35 Min
Pasta frolla
2h 5min
Farina di riso
10 min