Urządzenia i Akcesoria
Pasta sfoglia veloce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
490 g
Składniki
-
200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
-
200 g di farina + q.b.
-
90 g di acqua fredda
-
½ cucchiaino di sale
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 490 g
Białko
22 g
Kalorie
9300 kJ /
2223 kcal
Tłuszcz
168 g
Błonnik
5.8 g
Węglowodany
152 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Besciamella
15 min
Impasto per pizza
1 godz.
Panna montata
10 min
Risotto alla milanese
30 min
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Impasto per pizza
1 godz.
Cioccolata calda
10 min
Gelato alla vaniglia
12 godz.
Maionese
10 min
Pasta sfoglia veloce
2 godz.
Biscotti secchi al cioccolato
1 godz. 30 min
Pan di Spagna
1 godz. 50 min