Urządzenia i Akcesoria
Pasta sfoglia veloce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
490 g
Składniki
-
200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
-
200 g di farina + q.b.
-
90 g di acqua fredda
-
½ cucchiaino di sale
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 490 g
Białko
22 g
Kalorie
9300 kJ /
2223 kcal
Tłuszcz
168 g
Błonnik
5.8 g
Węglowodany
152 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Maionese
5 min
Impasto per pizza
1 godz.
Pasta frolla
1 godz. 50 min
Risotto alla milanese
30 min
panini al latte
2 godz. 5 min
Pasta frolla dolce
1 godz. 50 min
Impasto per pizza
1 godz.
Besciamella
15 min
Croccante alle arachidi
1 godz. 30 min
Parmigiana di melanzane
2 godz.
Pasta frolla
1 godz. 50 min
Pasta frolla
2 godz. 5 min