Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- olie, voor het invetten
- 2 - 4 verse kaffir limoenbladeren (zie tip), steeltjes verwijderd
- 100 g verse sperziebonen, gepunt
-
2
lente-uien (ca. 40 g) in stukken
lub 2 sjalotten (ca. 40 g) in stukken - 600 g witvisfilets (bijv. kabeljauw, snapper, baars), in stukken (3-4 cm)
- 30 - 50 g Thaise rode currypasta
-
60
g kokosroom
lub 30 g kokosroompoeder, verdund in 30 g warm water - 1 eiwit
- ½ - 1 tl zout
- 1000 g water
- 1 verse chilipeper, in dunne plakjes, om te garneren
- Wartości odżywcze
- na 3 stuks
- Kalorie
- 840 kJ / 202 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1.3 g
Alternatywne przepisy
Focaccia met uien
1h 30min
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Brak ocen
Pulled barbecue jackfruit
25 min
Parelgerst- en champignonsoep
Brak ocen
Oriëntaalse brunch
Brak ocen
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Spinazie- en tomatenquiche
1h 45min
Gestoomde citroencake
2hod. 20min
Rudolphs Mocktail
30 min
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30min