Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- olie, voor het invetten
- 2 - 4 verse kaffir limoenbladeren (zie tip), steeltjes verwijderd
- 100 g verse sperziebonen, gepunt
-
2
lente-uien (ca. 40 g) in stukken
lub 2 sjalotten (ca. 40 g) in stukken - 600 g witvisfilets (bijv. kabeljauw, snapper, baars), in stukken (3-4 cm)
- 30 - 50 g Thaise rode currypasta
-
60
g kokosroom
lub 30 g kokosroompoeder, verdund in 30 g warm water - 1 eiwit
- ½ - 1 tl zout
- 1000 g water
- 1 verse chilipeper, in dunne plakjes, om te garneren
- Wartości odżywcze
- na 3 stuks
- Kalorie
- 840 kJ / 202 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1.3 g
Alternatywne przepisy
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45 min
Smoothie bowl met granaatappel en chiazaad
20 min
Vijfzadenbrood
1 godz. 50 min
Driegangen maaltijd voor twee
1 Std. 15 Min
Falafel met rode bieten hummus
20 min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3h 20min
Dille en feta flatbread
1 Std. 20 Min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1 godz.
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Aspergesoep met citroen
55min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 min